marți, 2 martie 2010

O noua viata!


A iubi inseamna sa incetezi doar sa existi si sa incepi sa traiesti. Iubirea veritabila atrage intotdeauna transformarea spirituala. Reducerea universului la o singura fiinta si dilatarea unei singure fapturi pana la Dumnezeu, aceasta este Iubirea.

In iubire, diferentele dintre noi nu mai inseamna si separare. Iubirea deschide larg poarta perfectiunii. Iubirea inseamna sa daruiesti totul si sa te daruiesti pe tine insuti.

Adevarata masura a iubirii este sa iubesti fara masura. Asa cum iubim, asa suntem. Inima plina de iubire este cheia Cerurilor. Sa-i iubim pe ceilalti fara sa-i cunoastem poate fi dificil, dar sa-i cunoastem cu adevarat fara sa-i iubim este cu neputinta. Totul este frumos in ceea ce iubim, tot ce iubim capata Constiita.

Opusul desfranarii nu este nici austeritatea, nici reprimare si nici abstinenta.
Este iubirea.
Haideti,sa incercam sa fim plini de iubire! Sa ne iubim pe noi insine si apoi sa daruim celorlati din preaplinul nostru! Si ne vom simti minunati! Ne vom simti parte si intrega existenta! Sa urmam calea inimii,calea curajului. Curaj inseamna sa traiesti in siguranta,sa traiesti in iubire si in incredere ,inseamna sa ne avantam in necunoscut! Haideti,sa fim VII ,plini de vitalitate ,avantandu-ne in necunoscut,in iubire.Sa ne urmam inima,pentru ca inima este vesnic gata sa-si assume riscul.

Sa incepem cu noi insine. Sa invatam sa simtim cat de minunati suntem! Cat de frumosi,senzuali si unici suntem! Sa ne privim in oglinda si dincolo de oglinda!

Sa facem lucrurile care ne fac fericiti,care ne fura zambetele frumoase si pline de viata si sa traim in prezent!

Sa privim o floare,un copac… cerul,natura ,oamenii ,pe noi cu sufletul deschis.Cu sufletul,nu cu mintea,plini de iubire,de dorinta,de necunoscut cum ar fi prima data cand vedem. Sa privim ,nu sa gandim! Soarele straluceste .Sa nu ne  gandim la asta..Daca gandim,pierdem esentialul.Pierdem razele,pierdem caldura lor.Pierdem esenta.Daca avem ochi de ce sa ne gandim la ea?Sa o privim si sa o primim! Ea se daruieste neconditionat fara sa ceara nimic in schimb. De ce nu am putea fi noi lumina? De ce sa nu fim  noi lumina?Putem fi ce vrem ,cand vrem! Iubiti si va veti ridica la cer!