miercuri, 6 octombrie 2010

Un gand...



''Al Creatiei sens noi suntem; care altul ar fi?
Esenta privirii divine noi suntem-cine stie sa vada.
Si-al lumii mare ochi comparabil de-i c-un inel,
O incizie fa-i: nestemata inelului noi suntem''(Omar Khayyam)

  Suntem atat de speciali si minunati! Trebuie sa descoperim lucrurile minunate ascunse in noi, sa le constientizam, sa le valorificam si sa le folosim cu IUBIRE.
  De ce toata lumea vrea sa aiba relatii de orice fel (prietenie, casatorie etc.) cand atat de putini dintre noi stim ce implica acestea si cat de putine persoane se bucura de beatitudinea iubirii daruite intr-o relatie de orice tip.
  Cred ca ''problema'' se afla in educatie, in lipsa de ''autoeducatie'' si mai ales in lipsa Iubirii neconditionate si necunosterii de Sine.
  Haideti, sa incepem cu sinele nostru, sa incepem sa ne respectam, sa ne iubim asa cum suntem,sa ne acceptam in totalitate si sa evoluam continuu.
  Sa ne preocupam de noi insine, si nu de cei din jurul nostru. Sa fim receptivi,emitivi si sa multumim pentru tot ce ni se ofera. Nimic nu e intamplator!
  Sa vedem in noi si  in cei din jur, in cei care ne sunt alaturi si chiar in orice persoana( cunoscuta sau necunoscuta)  minunile care se intampla in fiecare zi!
  Minunile se intampla oricand,oriunde si in ORICINE! Ganditi-va: ce e mai frumos decat Iubirea? Ce e mai minunat si mai pur decat Viata? Ce e mai placut si plin de speranta decat un Zambet? Dar ce e mai cald si afectuos decat o imbratisare?
  Priveste-te! PRIVESTE cu iubire! Descopera! Simte! Traieste!!

2 comentarii: