vineri, 28 octombrie 2011

Indrazneste!

  Indrazneste sa te descoperi! Sa descoperi ce vrei, ceea ce nu vrei. Indrazneste sa-ti creezi scopuri realiste si motivante. Indrazneste sa te lasi indrumat de inima, dar constient! Indrazneste sa te descoperi si sa te imbogatesti, sa te ratacesti ca sa te poti intoarce acasa!
  Indrazneste sa incerci experiente noi, sa descoperi lucruri noi! Sa-ti gasesti linistea interioara, incredere in sine, iubirea in tine de care ai atat de mult nevoie!
  Indrazneste sa descoperi si sa te pui fata in fata cu ceea ce gandesti, cu ceea ce simti, cu ceea ce crezi, cu modul in care te comporti cu tine si cu cei din jurul tau.
  Nimic nu este dificil. Trebuie doar sa indraznesti, sa-ti dai masca jos, sa-ti deschizi ochii, sa-ti deschizi  inima si sa incepi sa descoperi...
  Nu-i nimic daca faci greseli. Incearca iar, iar si iar si nu uita: ''Cine nu greseste niciodata nu se poate bucura atunci cand actioneaza corect''. Gresete, dar nu gresi fata de tine! Si nu te condamna! Condamna-ti greselile, dar tu te condamna pe tine! Lasa-te condus de inima, dar nu-ti piere demnitatea, nu te pierde din vedere si nu-ti abandona scopul. 
  Iubeste-te! Noi suntem iubire! Iubirea este respiratie, iar cum respiratia este viata trupului, iubirea este viata sufletului.
   Iubirea iti deschide orizontul. Tu esti o floare! Lasa iubirea, sa-ti deschida petalele si sa-ti imprastie parfumul cu adierea ei. Urmeaza-ti intuitia! Intuitia este absoluta, neconditionata si ea vede imediat despre ce este vorba.
  Nu uita: TU esti cel care conteaza! Totul porneste de la tine insuti! Indrazneste sa te descoperi, sa te iubesti si sa-ti imprastii parfumul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu